На Тячівщині близько 500 людей блокували трасу «Мукачево – Рогатин» через вбивство хлопця
19.04.2018 09:57

До пізнього вечора середи, 18 квітня траса міжнародного значення була заблокована в селі Нижня Апша, де нещодавно 14-річний місцевий мешканець зарізав свого ровесника, однак 3 тижні тому суд відпустив його під домашній арешт, передає mukachevo.net.

Місцеві мешканці, а це близько 500 людей, вийшли на протест, оскільки головний підозрюваний не виконував навіть рішення суду, а вільно гуляв селом. Більше того, місцеві наполягають, що у цього підозрюваного був спільник, якого поліція не затримала.

Через заворушення на місце подій виїхало все керівництво закарпатської поліції на чолі з керівником поліції Романом Стефанишином. Правоохоронці забрали головного підозрюваного до відділку, адже розлючений натовп був готовий вчинити самосуд.

Нашій реакції вдалося отримати кілька відео з місця протестів. Водночас, нагадаємо, що вбивство сталося ще 14 березня в помешканні головного підозрюваного, який за попередніми даними наніс численні ножові поранення 9-класнику і той помер. Спершу підозрюваного взяли під варту, а нещодавно суд його відпустив під домашній арешт.