Тимошенко радикально змінила імідж, перетворившись на «принцесу»
06.05.2018 23:14

Юлія Тимошенко стає все активнішим користувачем соціальних мереж, а сьогодні навіть вирішила згадати про день «Зоряних війн»

Так, політик пригадала, що сьогодні, 4 травня, відзначається день культової кіносаги Джорджа Лукаса.

«Сьогодні, 4 травня прихильники «Зоряних війн» відзначають день цієї культової кіносаги Джорджа Лукаса. Фільму, що став цілою епохою в світовому кінематографі і завоював сукупно десять «Оскарів», – написала Тимошенко.

Проте, говорити Тимошенко стала більше не про сам фільм, а про одну з її культових героїнь, Альдераана Лею Органо-Соло, точніше її зачіску.

«Мало кому відомо, що знаменита зачіска космічної принцеси має цілком земне історичне походження. Два симетричних кільця на скронях Леї – це історична згадка про Мексиканську революцію 1910 року. Таку зачіску носили жінки-солдати, що боролися за вільну Мексику. Вони називалися «сольдадери». І не було їм рівних у героїзмі, хоробрості та відданості своєму народові. Я віддаю належне їх боротьбі та їх жертовності, примірявши сьогодні їх символічну зачіску», – написала політик.

Проілюструвала Тимошенко все це фото однієї із «сольдадеро» та своєю світлиною в образі принцеси Леї.

А у коментарях користувачі одразу ж почали визначати, які з зачісок личить політику більше: ця, чи її відома «революційна коса».

«Юлічка, вам дуже личить», «Дійсно: ця зачіска – пасує Вам набагато більше, ніж та, що на Вашій аватарці, і, навіть – краще за Вашу знамениту «революційну косу», «ніі, з косою ви перегнули палицю:)», «Ну, на смак і колір…..», «Та прибуде з Вами сила)!», «Копія», «Тре було магістра Йоду косплеїти, все таки солідніше, зелені вуха пані Юлі дуже б личили», – відмічають в коментарях.