Царство небесне: у Юрія Шатунова велике горе
14.06.2018 11:30

Відомий співак Юрій Шатунов лишився найближчої людини – з життя пішла його прийомна мати Галина Венедиктова.

Про це розповів на своїй сторінці в Instagram продюсер групи «Ласковый май» Андрій Разін. За його словами, прийомна мати співака померла 10 червня.

«10.06.2018 року пішла з життя Венедиктова Галина Федорівна, заслужений вчитель Росії, віце-президент Міжрегіональної Молодіжної Громадської Організації “Сонячне коло “», – повідомив продюсер.

«Група “Ласковый май”, Юра Шатунов, Сергій Сєрков, Андрій Гуров, Олег Крестовский і я висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким покійної», – написав Разін.

Він додав, що Галина Венедиктова свого часу працювала директором інтернату, де навчалися всі учасники популярного колективу 80-х «Ласковый май».

Юрій Шатунов залишився повним сиротою в 11 років. Його життя в інтернаті було не самим простим: багато хто вважав, що у юного Юри були всі шанси обрати не той шлях.

Все змінилося, коли в його житті з’явилася Галина Венедиктова. Згодом вона стала офіційним опікуном хлопчика і змогла наставити його на шлях істинний.

Разін зазначає, що жінка була справжнім янголом-хранителем для обдарованих сиріт, а не тільки для співака, і завжди допомагала їм розкривати свої таланти