Корчинський: Зарплата солдата, який не перебуває на фронті, має становити не менше $500
18.09.2018 12:37

Доля українського солдата залежатиме від того, яка влада буде в країні. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

На думку нашого співрозмовника, зарплата солдата, який не перебуває на фронті, має становити не менше 500 доларів.

«Держава має вкластися в побутове забезпечення на полігонах, в місцях постійної дислокації, тому що там дуже погана ситуація. І головне, що держава має позбутися совкових генералів, які, на жаль, все ще залишаються в армії і які намагаються повторювати совкову армію. Багато людей звільняються з ЗСУ не стільки із-за невеликих зарплати, скільки із-за совкових порядків в армії, із-за того, що справді здібні люди мають менше можливостей просуватися вверх по службовій дробині», - зазначає експерт.

На думку Корчинського, доля українського солдата залежатиме від того, яка влада буде в країні.

«Якщо буде реванш проросійських сил в тій чи іншій формі, то, поза сумнівом, забудуть про солдат, будуть ув'язнювати добровольців ще сильніше, ніж зараз, і розправлятися з тими, хто здійснював подвиги на цій війни. Якщо все ж таки український народ не випустить владу зі своїх рук, то всі ті люди будуть героями, про них будуть співати пісні і писати книжки, називати школи їхнім ім'ям на всі подальші роки», - додає співрозмовник видання.