Хмара про «зняття недоторканності з Ляшка»: Він актор. Це якраз працює на нього
19.09.2018 12:45

Розмови про зняття недоторканості - це піар, особливо перед виборами. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, радянський дисидент, один із засновників Української республіканської партії, Герой України Степан Хмара.

Коментуючи інформацію про те, що САП і НАБУ готують подання про зняття недоторканності з лідера депутатської фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олега Ляшка, наш співрозмовник зазначає наступне: «А чим Ляшко небезпечний? Це йому підвищує піар. Ніхто ж його не посадить. Ще більше авторитет його виросте перед виборами. Це якраз працює на нього. Він актор».

Експерт нагадує про те, що розмови про зняття недоторканості йдуть вже не першій рік. «Це вже просто смішно. Я категорично проти. Це питання можна було вирішити давним-давно - просто відкоригувати сам закон. Але взагалі вести мову про зняття недоторканості — це піар, особливо перед виборами. Це реально небезпечно для депутатів, тому так і граються цим питанням», - додає Хмара.