«Це все для внутріросійського вжитку»: Цибулько розповів, на що насправді спрямовані антиукраїнські санкції
23.10.2018 14:07

Антиукраїнські санкції - це просто «струс повітря» і працювати вони не будуть. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог Володимир Цибулько.

Коментуючи інформацію про те, що Росія ввела антиукраїнські санкції, наш співрозмовник зазначає наступне: «Москва насправді прийняла такий декларативний акт, бо, як правило, бізнеси, які залежні від РФ, контролюються в Україні лояльними до Росії політиками».

Цибулько хотів би побачити, як санкції застосують проти Медведчука, чи Януковича-молодшого, або Клюєва, чи ще когось.

«Насправді це все для внутріросійського вжитку. Цікаво було б побачити список осіб, проти яких будуть застосовуватися ці санкції. Очевидно, це буде Турчинов, в якого нема бізнесу взагалі, чи Пашинський, бізнес якого навряд чи залежний від РФ радикально, або, наприклад, Порошенко, майно якого на території Росії націоналізовано чи просто заморожено і не працює», - зазначає експерт.

«По суті, Росії нічого викласти, бо реальну політику економічну проросійську формує в Україні той бізнес, який політично підтримує проросійську позицію», - додає наш співрозмовник.