02.08.2005 18:23
Во вторник, 2 августа, пресс-служба УНП прислала в адрес From-UA заявление. Риводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Черкаська обласна організація Української народної партії розпочинає безстрокову акцію “Українська народна люстрація”. Вона стартує в обласному центрі наступного понеділка, 8 серпня. Її мета полягає в тому, щоб за допомогою громадської думки визначити найбільш одіозних представників старого режиму та домогтися їхньої відставки.

Акція проходитиме щоденно, починаючи з 9 до 11.30 та з 16 до 18.30 на площі біля облдержадміністрації. Кожен громадянин Черкас зможе висловити свою думку та назвати прізвище того посадовця, кого, як він вважає, потрібно відсторонити від влади.

Як зазначив голова Черкаської обласної організації УНП Леонід Даценко, “кадрові зміни в області відбуваються дуже повільно, замінено лише 4% кадрового складу управлінців”. “Вважаю, що очікування жителів Черкащини на прихід нової влади не виправдовуються, адже на керівних посадах сьогодні перебуває чимало одіозних фігур, що заплямували себе діяльністю при колишньому політичному режимові”, - наголосив Леонід Даценко».