Суспільство тут ні до чого. Фаріон розповіла, звідки беруться child-free
13.11.2018 12:34

Немає більшого щастя, ніж діти. Якщо хтось цього не розуміє, то нехай зникає. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла народний депутат України Ірина Фаріон.

На думку нашої співрозмовниці, якщо люди не хочуть мати дітей, вони не здатні на найвище почуття, на яке спроможна людина - це почуття любові: віддавати, любити, піклуватися, доглядати, наснажуватися.

«Немає більшого щастя, ніж діти. Якщо хтось цього не розуміє, то нехай зникає. Такі люди самі собі підписали вирок, і це прекрасно, я їм аплодую», - каже політик.

«Ці люди в такий спосіб оголошують собі прилюдно смерть, і я їм бажаю у тому успіху. До них у мене немає ані найменшого жалю чи співчуття. Вважаю їх уламками людської цивілізації, і нехай йдуть у безодню», - додає експерт.

За словами співрозмовниці видання, ідеї child-free - це наслідок катастрофічного виховання у родині.

«Які родини, такі й діти. І нема чого скидати тут проблему на суспільство, що хтось не створює умови для того, щоб народжувати дітей. Проблема у їхніх головах», - каже Ірина Фаріон.

«Соціальна політика є такою, яким є виборець, який ту владу привів. Виборець після Майдану ще раз впритул розстріляв Майдан. Виборець після Майдану абсолютно свідомо обрав злочинну владу на чолі з Порошенком і Гройсманом. Нехай цей виборець зараз підійде до дзеркала, уважно розгляне своє відображення і запитає, чому він це зробив», - каже експерт.