Палій: Лідер США знайшов час на зустріч з президентом України, а жести та міміка - лише спекуляції
13.11.2018 12:58

Незважаючи на зайнятість, лідер США знайшов можливість зустрітися з президентом України, у той час як зустрічі з Путіним не відбулося. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Коментуючи нещодавню зустріч світових лідерів у Парижі, наш співрозмовник зазначає наступне: «Варто звернути увагу на такі прості речі: зустріч між Порошенком і Трампом відбулася, а зустрічі між Путіним і Трампом не було. Це і є реальний результат, те, що можна тлумачити, на відміну від жестів та міміки… Знаєте, міміка людська - така мінлива річ, що можна за хвилину різні гримаси сфотографувати».

За словами експерта, журналісти дуже часто акцентують увагу на міміці та жестах політиків в умовах елементарного дефіциту інформації.

«Варто звернути увагу на те, що зустрічі Трампа з Путіним не було попри те, що її всіляко анонсувала прес-служба Кремля. Тобто Кремль явно був зацікавлений, або завдяки чи то Макрону, чи то французькій позиції, чи ще чомусь, чи позиції США, що значно більш ймовірно, цієї зустрічі не було. У той же час, незважаючи на зайнятість, лідер США знайшов можливість зустрітися з президентом України», - додає політолог.