Чайка: Можливо, певна частина менеджменту KAZKA хотіла зіграти в «древнюю русскую игру»
06.12.2018 12:58

Країна-агресор, запрошуючи українських артистів, працює за принципом: «треба показати, що є правильні хохли, а є хунта у Києві». Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український журналіст, ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» Роман Чайка.

Коментуючи інформацію про те, що нещодавно автори хіта-мільйонника «Плакала», молода українська група KAZKA опинилася в списку російського шоу «Пісня року», наш співрозмовник зазначає наступне: «Мені здається, що хтось з їхнього менеджменту загрався, але після цього вони абсолютно адекватно прорахували всі плюси і мінусі від суспільного ринку резонансу такого вчинку. Тому що маючи сотні мільйонів переглядів на YouTube і маючи абсолютно динамічний український ринок, який через конкуренцію буде все більш відкритим для світу, вони отримали вихід на глобальний музичний простір. Москальський шоу-біз абсолютно не є конкурентоспроможним. Можна скільки завгодно крутити руську попсу, але вона може бути максимально конкурентною в межах двох районів в центрі Москви і телевізора. Це я вже не кажу зараз про морально-політичний аспект, коли хлопців та дівчат вбивають на передовій, а хтось їде збирати бабки у Москві».

«У мене таке відчуття, що певна частина менеджменту KAZKA, можливо, хотіла зіграти в «древнюю русскую игру» - і рибку з'їсти, і на щось сісти», - додає журналіст.

У даному випадку, продовжує співрозмовник видання, країна-агресор, запрошуючи українських артистів, працює за принципом: «треба показати, що є правильні хохли, а є хунта у Києві».

«Тому для них дуже важливою є присутність клоунів на телебаченні, які роблять вигляд, що вони експерти. А для різних дорнів, козловських та інших лораків і повалій це, звичайно, бабки, і не більше. Все впирається тільки в кількість грошей», - резюмує експерт.