Політолог Палій розповів, як треба проголосувати на виборах, щоб жити краще, ніж у 2018 році
10.12.2018 13:09

Українські політики дуже деморалізовані і починають абсолютно безвідповідальну демагогію. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Коментуючи підсумки року, що минає, наш співрозмовник зазначає наступне: «Ключовим є те, що Україна рухається вперед, економіка розвивається. Українська економіка зростає, не зважаючи на війну. І дуже важливо те, що Росії не вдається розхитати ситуацію всередині країни. Тобто Росія вкладала великі гроші впродовж цих 5 років, але так нічого й не вийшло».

«Зміцнюється наша армія. Росії не вдалося розхитати міжнародну підтримку України. Більше того, ми отримуємо дедалі сигнали з боку США, пов'язані з допомогою Україні в обороноздатності», - додає аналітик.

Щодо негативних тенденцій року, що минає, експерт звертає увагу на наступні моменти: «Багато йде політичної демагогії. Політики дуже деморалізовані, значно більше, ніж люди всередині суспільства, і вони починають абсолютно безвідповідальну демагогію. Треба, щоб люди роздивились і проголосували так, щоб безвідповідальних політиків буле дедалі менше».