У Львові активісти та воїни АТО вимагають від поліції покарати кримінального авторитета “Вову Морду”
27.12.2018 22:15
У Львові активісти кількох десятків місцевих громадських організацій та воїни АТО, сьогодні, 21 грудня, провели протестну ходу, присвячену 5-ій річниці Революції Гідності.

Про це повідомили учасники акції протесту, передає Вголос.

Протестувальники зачитали лист-звернення під обласним управлінням Нацполіції Львівщини, в якому вимагали здійснити справедливе, прозоре та ефективне розслідування злочинів, вчинених під час революції відомим кримінальним авторитетом Володимиром Дідухом, знаним за прізвиськом “Вова Морда”.

“Всім відомо, що він винаймав “тітушок”, відправляв їх на Майдан та давав вказівки щодо вбивства громадських активістів. Він викрадав людей з Майдану, погрожував сім’ям тих людей, сьогодні він побоявся розправи і втік зі Львова. Ми знаємо, що ця “нечисть” спілкується з посадовими особами центрального апарату управління поліції, ми знаємо про те, що він всім хизується, що він виконує вказівки олігархату. Але ми знаємо і те, якщо ви це не припините – ми проведемо очищення Львівщини без вас”, – йдеться у листі, що його зачитали активісти.

Лист-звернення адресований Адміністрації Президента України, Генпрокуратурі та першому заступнику голови Нацполіції України Аброськіну В.В.