Фаріон розповіла, що очікує на подружжя, яке з'ясовує стосунки за допомогою поліції
22.01.2019 12:58

Любов - це жертва однієї людини перед іншою, а якщо зійшлося двоє ідіотів, то нехай повбивають один одного, краще буде дихати. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла народний депутат України Ірина Фаріон.

Коментуючи інформацію про те, що, згідно зі змінами в законі про протидію домашньому насильству, українські чоловіки зможуть звертатися в поліцію або в суд із заявою про те, що їх змусили одружитися, наша співрозмовниця зазначає наступне: «Не випадково казали, що тих, хто має намір йти у парламент, треба перевірити у психіатра. Мене це абсолютно не дивує. Ірина Луценко - це абсолютне відображення зовнішнього вигляду, яке викриває внутрішню сутність. От така моя відповідь жінці третього тисячоліття і 44 нещасним істотам - авторам цього законопроекту, які не вміють любити».

За словами політика, немає кращих взаємин у світі, ніж стосунки між чоловіком і жінкою, освячені коханням.

«Кохання кожної людини є таким, якою є душа цих людей. У нас відсотків бездушних, напевно, 60, я так думаю. І мені здається, що ось саме ці бездушні, які не вміють любити, не вміють віддаватися, насичуватися любов'ю, і створюють найбільші проблеми у житті. І закони такі ухвалюють також через брак закону і бездушність. Адже насправді чоловік і жінка мають змагатися у бажанні догодити один одному. І якщо вони не вміють вибудовувати свої стосунки, то це їхня глибока приватна справа. Вони обов'язково відповідатимуть своїм нещастям у особистісних стосунках впродовж всього свого життя», - впевнена Ірина Фаріон.

«Заводити таке врегулювання через закон - це все одно, що приписувати закони погоді, мовляв, «ось сьогодні погода має бути така, або я подам скаргу на те, що сьогодні дощ, а не сонце». Тобто існує сфера взаємин, яку не можна регулювати жодним законом, і вона називається культура кохання. І цю культуру кохання треба плекати у родинах і пояснювати, що любов - це передусім жертва однієї людини перед іншою. А якщо зійшлося двоє ідіотів - що хлоп, що баба, то нехай повбивають один одного, краще буде дихати без дурнів», - резюмує співрозмовниця видання.