Що не так із передвиборчою кампанією Зеленського: висновок від відомого політолога
11.02.2019 12:42

Зеленський не має ніякого відношення до професійної політики. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповіла український політолог, директор Інституту національної стратегії України Олеся Яхно.

Коментуючи заяву Володимира Зеленського про те, що у разі перемоги на виборах президента України він в першу чергу подав би законопроекти "Про народовладдя", "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент президента України" та "Про відкликання народного депутата України", наш співрозмовник зазначає наступне: «Я взагалі не ставлюся серйозно до будь-яких ініціатив Зеленського, я його не сприймаю як політика. Я маю на увазі те, що це взагалі не має ніякого відношення до професійної політики, ні взагалі до будь-якого розуміння процесів».

«Я не сприймаю Зеленського як кандидата, якій розуміє процеси, тим більше законотворчі. Це звичайна передвиборча кампанія, збудована на штампах, яка не має ніякого відношення ані до державного управління, ані до сутності розуміння законотворчості», - додає політолог.