Політолог розповів, як «деякі кандидати» грабуватимуть Україну у разі перемоги
29.03.2019 08:22

За умови перемоги Зеленського на виборах на Україну очікує «грабунок в інтересах Коломойського». Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Розмірковуючи на тему, що принесе країні можливе президентство Порошенка, Тимошенко або Зеленського, наш співрозмовник зазначає наступне: «Якщо переможе Тимошенко, то вона буде створювати Конституцію, спробує зафіксувати себе надовго, а олігархи отримають найсмачніші шматки. Тобто країна буде віддана на розграбування, по суті. Ну і з Путіним по газу домовиться так, щоб знов витискати з України мільярди, знов грабувати державу. Тобто фактично вона буде здавати Україну».

Що стосується Зеленського, продовжує політолог, то на Україну за умови його перемоги на виборах очікує «грабунок в інтересах Коломойського».

«Фактично Зеленський “ПриватБанк” і “Укрнафту”, за які Україна заплатила колосальні гроші, щоб їх повернути у державну власність, знов віддасть назад Коломойському. Фактично він не буде керувати, а будуть керувати ті люди, які будуть навколо нього, тобто він нездатний керувати», - додає аналітик.

Якщо президентом України залишиться Петро Порошенка, зазначає співрозмовник видання, то слід очікувати поступової нормалізації ситуації у державі.

«Тобто у нас буде продовжуватися рух, і поступово ситуація буде покращуватися в країні за рахунок того, що Україна інтегрується у світовий розподіл праці, що виходить на європейські ринки, ці ринки для нас відкриті, і за 5 років буде серйозне покращення», - впевнений Олександр Палій.

«Але якщо говорити відверто, то Зеленський і Тимошенко - це дорівнює “ДНР”, тобто беззаконня і програш», - додає наш співрозмовник.

Більш детально - у спецпроекті «Вибори-2019: Три варіанти майбутнього».