Під Бердичевом напередодні Великодня невідомі до смерті забили хлопця
15.05.2019 18:03

У той час коли усі люди готувалися до великого християнського свята Великодня, у Бердичівському районі трапилося звірство – було жорстоко вбито людину, пише Бердичів.BIZ. У яких нелюдів піднялася рука позбавити життя ближнього, поки що невідомо. Про вбивство нам повідомили односельчани покійного, інформацію підтвердили у ГУ Національної поліції Житомирської області.

27 квітня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу будинку на вулиці с. Озадівки лежить невідомий чоловік з тілесними ушкодженнями. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували особу травмованого. Ним виявився місцевий житель, 1985 року народження. Його терміново було госпіталізовано, однак за кілька днів чоловік, не приходячи до свідомості, помер – інформує керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Наразі за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування встановлюються обставини травмування чоловіка та причетні до цього особи.

Водночас нашим журналістам стало відомо, що рідні та друзі вбитого незадоволені перебігом слідства, так як у них є свої підозри стосовно того, хто скоїв вбивство. Але, на жаль, ці люди з незрозумілих причин і досі на волі.