Політолог розповів, у чому Зеленський вже «переплюнув» Януковича
22.05.2019 11:07

Всі розмови про деолігархізацію з боку Зеленського виявились абсолютно порожніми. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Коментуючи інформацію про те, що радник Володимира Зеленського, юрист Андрій Богдан призначений главою Адміністрації президента, наш співрозмовник зазначає наступне: «Зв'язок між Богданом та Коломойським явний, тим більше, що Коломойський довго говорив, що він ставить на Богдана в цьому змаганні на посаду глави адміністрації».

За словами аналітика, «всі розмови про деолігархізацію з боку Зеленського виявились абсолютно порожніми».

«Більш того, Зеленський попризначав своїх бізнес-партнерів в адміністрацію. Він дуже довго говорив про кумівство, про те, як же можна призначати сватів і знайомих, бізнес-партнерів, - і сам одразу це зробив», - зазначає Палій.

«Це є верхом лицемірства, і мені здається, що достатньо довго Янукович не показував суспільству, що його слова нічого не варті, а Зеленський це показав просто сходу. Він повністю ці слова, які говорив впродовж виборчої кампанії, гумористичної діяльності повністю їх анігілював, тобто перетворив на ніщо», - додає наш співрозмовник.