ЗМІ: У Прилуках відбувається реванш старої системи
03.07.2019 17:05

Сьогодні в окрузі 210 м.Прилуки всі можуть споглядати, як старі корумповані кадри в особі Бориса Приходька організували змову з місцевою Зе командою, кандидат якої є фактичним дублером банкіра-злодія. Все робиться для того, аби протягти до Верховної ради людину, яка обікрала нашу країну на мільярди гривень перебуваючи на посаді першого заступника голови Нацбанку. Про це пише Багнет.

Так у 2014 року Генпрокуратура затримала Приходько у справі про фактичну крадіжку 2,069 мільярда гривень, які Аграрний фонд розмістив в «Брокбізнесбанку».

1 серпня Приходько був заарештований, а суд оголосив розмір застави, за яким він міг вийти на свободу - 200 мільйонів гривень, сума нечувана в історії українського правосуддя. Але з НБУ його звільнили лише 22 жовтня, та й то лише за списком люстрації, як «посібника режиму», а не обвинуваченого в колосальних розкраданнях.

Зараз 2019 рік, і така людина як Борис Приходько вільно пересувається містами України і йде у Верховну Раду. Його не переслідують антикорупціонери, правоохоронці і навіть журналісти забули про того, хто вкрав мільярди. Таке можливе тільки в Україні. А ще, можливе те, що злодія Приходька фактично підтримує місцева Зе команда в особі їх номінального кандидата Пахомова. Щодо останнього, то він весь час представляв і представляє в Прилуках інтереси Миколи Рудьковського, давнього партнера Приходька. А зараз дує в одну дудку з ним і за гроші банкира-крадія. Їх мета в будь що протягнути Приходька в Раду, аби закрити кримінальні справи.

Відповідально заявляємо, що штаб народного депутата Олега Дмитренка прикладе всіх зусиль, але не допустити, щоб злодії пройшли в Раду по 210 округу. Для нас це принципове питання, і це наша земля.