Журналіст про «тупу вівцю» від Бужанського: «Слуга народу» абсолютно не дотримується політичної гігієни
20.08.2019 09:57

Партія «Слуга народу» ще навіть не увійшла у парламент, а вже встигла обмазатися такою кількістю лайна. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український журналіст, ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» Роман Чайка.

За словами нашого співрозмовника, недавній конфлікт між депутатом Максом Бужанським і журналісткою Ольгою Духнич - це абсолютно ненормальне явище.

«По-перше, нездоровим є суспільство, яке обрало такого морального виродка, як Бужанський, депутатом. По-друге, ненормальним є те, що він сам признався в інтерв'ю, що без бренду “Слуги народу” він би взагалі ніколи не став депутатом. По-третє, ненормальним є те, що виродки об'єднуються і погрожують фізичною розправою нормальним людям. Я маю на увазі Бужанського, Дубінського і Портнова», - констатує журналіст.

На думку Романа Чайка, у даному випадку «проблема лежіть значно глибше», ніж може здатися на перший погляд.

«Проблема - в самій політичній силі, яка з першої секунди абсолютно не дотримується політичної гігієни. В кожному суспільстві є нормальні люди, а є моральні виродки, до яких і належить Макс Бужанський. І відповідно, коли він вдається до абсолютно аномальних вчинків, ображаючи журналістку “Нового часу”, то ми маємо фідбеком проявлення такого самого Дубінського», - каже експерт.

«Політична сила, яка хоче претендувати бути українською, а не русько-ватною політичною силою, мала б достатньо різко і чітко дати оцінку такому висловлюванню Макса Бужанського. Натомість ми бачимо жування шмарклів. А Арахамія, навпаки, вдається до того, що а давайте подивимось, як будуть голосувати, ось це буде маркером. А те, що бидло ображає жінок, - ну, давайте на це не звертати увагу, це ж не законодавчо-політична діяльність. І це є стратегічна помилка фракції, яка навіть ще не увійшла у парламент, а вже встигла обмазатися такою кількістю лайна», - додає співрозмовник видання.