Нове обладнання кабінету біології: як сучасна школа заохочує дітей вивчати навколишній світ
31.08.2019 18:00

Проте, з теперішніми школярами, звиклими до сучасних гаджетів, досягнути мети стає все важче. Учням нецікаво просто гортати підручники та розглядати маленькі картинки, щоб зрозуміти матеріал у параграфі. Вчителі самотужки намагаються зацікавити їх вивчати навколишній світ, але ці зусилля не завжди дають очікувані результати. Однак, вихід є — це сучасне оформлення кабінету біології.

Зараз оновити навчальне приміщення дуже просто. Наприклад, в одному інтернет-магазині B-Pro можна придбати все необхідне обладнання з програмного курсу біології для різних класів, ще й із доставкою та налаштуванням.

Яке обладнання потрібне для сучасного кабінету біології

Мінімально необхідний набір для успішного засвоєння предмету:

  • біопласти та вологі препарати;
  • мікропрепарати;
  • гербарій;
  • стенди та моделі рослин, тварин, мікроорганізмів;
  • навчальні колекції;
  • об'ємні моделі людських скелетів у повний зріст, а також органів у розтині, муляжі;
  • аплікації;
  • друковані матеріали;
  • лабораторне обладнання;
  • цифрові вимірювальні комплекси.

Деякі українські школи вже закупили необхідне обладнання та покращили успіхи школярів, роблячи уроки біології цікавими та змістовними. Такий підхід дозволяє продемонструвати дітям моделі живих організмів і розповісти про особливості їхньої життєдіяльності.

Вимоги до облаштування шкільних кабінетів

Щоб уроки були корисними та пізнавальними, кожен сучасний вчитель повинен доповнити клас системою необхідних технічних та дидактичних засобів. Окрім того, обладнання повинно мати сертифікати якості, безпечності та надійності, адже ним щодня користуються діти.

Використання новітнього обладнання дійсно позитивно впливає на школярів, допомагає краще засвоювати матеріал та складати ДПА та ЗНО на високі бали.

Де в Україні купити якісне обладнання для навчальних приміщень

Придбайте все необхідне для оформлення кабінету біології на b-pro.com.ua за вигідною ціною. Навіть у віддалених школах, які потребують комплексної модернізації, можна створити класний кабінет біології, не кажучи вже про школи великих міст.

У профільному каталозі на «B-pro» є всі необхідні товари та набори, призначені для практичних занять з біології й освоєння теоретичного матеріалу. Купити можна не лише обладнання для кабінету біології, а й набори для самостійних учнівських проектів і робіт різного дослідницького рівня. Необхідні професійні консультації по підбору обладнання? Телефонуйте — (044) 353 33 77.