Політолог: Путін дуже вправно керує прагненням Зеленського досягти миру за будь-яку ціну
11.09.2019 09:21

Нова українська влада ухвалює рішення фактично за російським сценарієм. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

«Путін дуже вправно керує прагненням Володимира Зеленського досягти миру за будь-яку ціну. Зеленскому, як на мене, бракує політичного досвіду для того, щоб це усвідомлювати. І ми всі це зараз на це все дивимось. Не знаю, хто як, але я дивлюсь з великим острахом, тому що ми бачимо, що відбувається не зовсім зрозумілий поспіх, ухвалюються рішення, які не виглядають юридично бездоганними», - зазначає політолог.

За словами експерта, нова українська влада ухвалює рішення «фактично за російським сценарієм».

«Йдеться і про те, що 24 моряка включили до обміну попри те, що їх мали звільнити за рішенням трибуналу. І про те, що Україна видала Цемаха, залишившись без медійно вагомих російських шпигунів, діверсантів і всіх інших. А чим ми далі будемо торгувати, якщо Денисова заявила, що 115 наших громадян перебувають ще досі за гратами, як ми будемо з цієї ситуації виходити?», - додає Євген Магда.