ЗМІ: Тиск на правоохоронні органи в Ірпені. Чи понесе покарання ірпінська влада?
11.09.2019 14:42

Ірпінь – місто забудов та політичних баталій, де кожен намагається урвати шмат влади над містом. Досить часто, для того щоб обійти своїх опнентів, претенденти на владу використовують брудні технології та зводять наклеп на “неугодних”, поливаючи брудом кожного, хто, бодай, замахнеться похитнути вплив Карплюка та “Нових облич”.

Саме таким чином у список “неугодних” Карплюку потрапили і правоохоронні органи Ірпеня, які активно працюють над розкриттям кримінальних проваджень проти Карплюка та його прибічників: Анастасії Попсуй, Олександра Маркушина та Петра Щербини, повідомляє provokator.info.

Нещодавно на новоірпінській трасі з’явилися провокаційні борди, які розмістив підпорядкований Карплюку та його команді інформаційний портал “Правда Ірпеня”, на яких звинувачують начальника поліції Ірпеня у покриванні торгівлі наркотиками.

На борді вказане посилання на опитування, де, без жодних доказів та достовірних фактів начальника поліції Олега Петренка поливають брудом та приплітають до торгівлі наркотиками.

Причиною тому стало те, що Петренко активізував роботу над протиправними діями команди Карплюка. Вперше за довгий час були порушені провадження по факту розкрадання бюджетних коштів, незаконного привласнення земельних ділянок, перевищення службових повноважень та підробки документів.

Ірпінська поліція ініціювала допити усієї команди “Нових облич”, зокрема, нещодавно відбувся допит Анастасії Попсуй, що не на жарт злить Карплюка та його прибічників.

Це уже не перший “наїзд” від команди “Нових облич” на прокуратуру. Зовсім недавно, при проведенні обшуків у Ірпінській міській раді, анастасія Попсуй зняла відео, у якому звинуватила працівників прокуратури у продажності та підкупі. Попсуй стверджувала, що прокуратуру “найняли” недобросовісні забудовники, щоб приховати факт несплати пайової участі.

Через кілька днів Попсуй публікує на своїй сорінці Facebook черговий пост, в якому називає поліцію “негідниками” та звинувачує у бездіяльності.

Усі дії Карплюка та “Нових облич”, які були чітко прописані піарником Карплюка Петром Щербиною, направлені на те щоб дискредитувати правоохоронні органи та припинити їх діяльність у розкритті справ проти команди Карплюка, йдеться в повідомленні.

Ще одним цікавим фактом є те, що Олег Петренко, який активізував роботу проти злочинів міської ради, завойовує довіру місцевих мешканців та має всі шанси стати мером міста, що аж ніяк не входить у плани Карплюка. Тим паче, на цю посаду уже збирається Олександ Маркушин, через якого Карплюк знову планує отримати контроль над містом. Маркушина активно піарять усі ЗМІ підконтрольні Карплюку, в тому числі і сумнозвісна “Правда Ірпеня”.

Зараз прокуратура активно працює над доведенням незаконності будівництва житлового комплексу “Синергія Сіті” від будівнельної групи “Синергія”, директором якої є Ігор Оверко – відомий підрядник Карплюка та вірний соратник у всіх будівельних махінаціях. Мабуть, це і стало відправною точкою для початку публічної боротьби з правоохоронними органами, адже Карплюк уже запланував збудувати нові будинки на заплаві і заробити на людях купу грошей, активно продаючи незаконно збудовані квартири.

Після всього вищесказаного залишається низка питань: чи вистоять натиск Ірпінської влади правоохоронні органи та чи вдасться Олегу Петренку, все ж таки, змусити “нові обличчя нести покарання за свої протиправні дії?