Журналіст про «нормандську зустріч»: Замість Мендель у Париж можна було взяти Шарія, Дубинського і Джокера
11.12.2019 09:45

Роботу прес-секретаря Володимира Зеленського протягом «нормандської зустрічі» можна назвати «катастрофічною». Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український журналіст, ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» Роман Чайка.

Коментуючи результати зустрічі лідерів «нормандської четвірки» у Парижі, наш співрозмовник зазначає наступне: «Президент переживав за цю зустріч, і це можна зрозуміти, тому він взяв з собою у Париж весь офіс на чолі з Богданом. Я вже не говорю про відомого міжнародника і спеціаліста по безпеці лейтенанта Баканова на підхваті. Відповідно, це один з показників того, що вони дмухають на холодне».

На думку журналіста, прес-секретар Зеленського Юля Мендель в цей період спрацювала «катастрофічно».

«Тих пару твіттів - почалась зустріч, закінчилась зустріч - ось як собі уявляють роботу преси довкола Зеленського «колективні менделі». Я не думаю, що це було за вказівкою «опасного интеллектуала» Богдана, який казав, що журналісти нам не потрібні. Але це було катастрофічно з тієї точки зору, що вони не усвідомлюють і не розуміють навіть безпекову складову, що вони будуть джерелом інформації, а не Діми Гордони. З таким же успіхом вони могли взяти туди Шарія, Дубинського, Джокера і ще пару веселих хлопців для того, щоб отримати взагалі дурдом», - додає Роман Чайка.

Подібна робота прес-секретаря, на думку нашого співрозмовника, демонструє загальне нерозуміння комунікації як такої.

«Тобто вони її завжди сприймають в штик, вважаючи, що все виключно спрямоване проти них. Не знаю, напевно, це синдром будь-якого артиста, який боїться, що от сьогодні я не буду успішним, мене освистять, і полетить гнилий помідор, я з горя нап'юся і почну всіх ненавидіти», - резюмував журналіст.