Цибулько: З воїнів АТО навмисно намагаються зробити особливо криміналізовану касту
16.12.2019 14:30

Команда Зеленського місить з лайном репутацію військових і волонтерів заради свого рейтингу. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог Володимир Цибулько.

На думку нашого співрозмовника, насправді частка учасників АТО в загальному кримінальному житті не така висока, просто ті люди справді дуже виразні, яскраві і здатні на всілякі вчинки, в тому числі і негативні.

«Просто учасники АТО більше потрапляють в медіа, біля них більше такої колотнечі інформаційної. І не виключено, що спеціально створюється такій фон, що військові, учасники АТО, добровольці, волонтери — це така особливо криміналізована каста. Це пояснимо з точки зору політики, тому що рейтинги Зеленського, які ще півроку тому були на рівні з рівнем довіри до волонтерів і військових, падають, і очевидно, що політтехнологи Зеленського починають місити з лайном, з брудом репутацію військових і волонтерів», - розтлумачує політолог.

«Справа закінчиться тим, чим і почалась. Оскільки свого часу СБУ вела слідство, у СБУ якраз є технічні можливості для аналізу, і ніхто з нинішніх фігурантів там не фігурував. Відповідно, в судовому процесі нинішнім фігурантам буде досить легко відбитися, тим більше що поліція встигла з прокуратурою фактично в медіа назвати злочинцями без рішення суду цих людей», - резюмував наш співрозмовник Володимир Цибулько.