19.09.2005 18:07
Во время общей пресс-конференции после подписания Соглашения о сотрудничестве лидеры ПППУ Анатолий Кинах и РПУ Юрий Бойко положительно оценили создание Народного блока Владимира Литвина. Об этом сообщили From-UA в пресс-службе Республиканской партии Украины

«Ми ніколи не розпочинаємо переговори про співпрацю з дискусії про списки, порядкові номери прізвищ у списку чи інша торгівля. Для нас важливо, щоб об’єдналися ті принципи, в яких є наша мораль, професіоналізм, відповідальність за те що відбувається в державі. Якщо тут є об’єднання моральних, професійних політичних принципів, інші питання можна вирішити, включаючи політичну конфігурацію, блоки, тощо. Блок Литвина має право на життя. Для нас має принципове значення навіть не кількість блоків, не прізвища тих, хто їх буде очолювати, а розуміння спільної відповідальності за те, що відбувається в державі”, - отметил Анатолий Кинах.

«Ми розглядаємо ініціативу по формуванню народного блоку Литвина як одну з тих консолідуючих суспільство потужних сил, які також мають на меті еволюційний розвиток України. І ми будемо підтримувати цю ініціативу», - заявил лидер РПУ Юрий Бойко.