Знайдено причину коронавірусу!
17.02.2020 07:02

Про це повідомляє London loves Business.

"Справжню причину того, чому розповсюдився коронавірус, виявили китайські вчені, які заявили, що спалах розпочався у науковій лабораторії міста Ухань", - йдеться у повідомленні.

Науковці заявили, що спалах коронавірусу в Ухані пояснюється тим, що у місцевій лабораторії досліджували перебіг хвороби у кажанів і там можуть бути відповідальними за появу нового вірусу.

Біологи Ботао Сяо та Лей Сяо опублікували звіт під назвою "Можливі джерела спалаху коронавірусу 2019-nCoV".

У доповіді йдеться, що "коронавірус, ймовірно, походить з лабораторії в Ухані.

Вчені відзначили дві лабораторії, що проводили дослідження коронавірусу серед кажанів в Ухані, одна з яких розташована лише у 280 метрах від ринку морепродуктів.

«Ми коротко вивчили історію діяльності лабораторій та дійшли висновку, що коронавірус, ймовірно, став наслідком експериментів у лабораторії", - зазначили науковці.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 16 лютого 2020 року у світі зареєстровано 69 261 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції COVID-19, з них 1 669 - летальні.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.