Володимир Литвин: Україна перетворилась на величезну «пісочницю» з дітьми при владі. ВІДЕО
17.02.2020 14:50

Українці відчувають, що вихованці дитячих садків захопили владу. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA заявив екс-спікер Верховної Ради України Володимир Литвин.

На думку нашого співрозмовника, громадяни України опинилися сьогодні у величезному театрі, в якому головні актори в особі влади виступають перед людьми перш за все заради аплодисментів.

«Відповідно і всі ті нововведення зроблені владою лише заради отримання оплесків», - додає політик.

За словами Володимира Литвина, нова влада продовжує ще грати у «пісочнийцю», будуючи і відразу руйнуючи замки.

«Ці молоді політики досі не можуть жити без няні і намагаються і країну переконати в її необхідності, забуваючи, що просто треба виконувати ті закони, які вже давно існують», - підкреслює екс-спікер.

Володимир Литвин зауважує, що сьогодні та молодь, яка потрапила до влади не читає зовсім Конституцію, а топче її, водночас розповідаючи про главнство права, бо вони не розуміють, куди потрапили.

«Вони нагадують мені більшовиків, які захопили владу і не знають, що тепер з нею робити, а революцію просто переназвали у так звану реформу і намагаються донести її необхідність до українців через красиві лозунги», - резюмував наш співрозмовець Володимир Литвин.