Литвин: Очільник Уряду тікає з країни, щоб не займатися своєю роботою. ВІДЕО
18.02.2020 11:10

Відомий політик вважає, що нинішній керівник Уряду не здатен справитись із тими завданнями, які перед ним ставить сучасність. Таку думку в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України - From-UA висловив екс-спікер Верховної Ради України Володимир Литвин.

Політик зауважує, що перші особи країни поводять себе таким чином, що ставлять у сум’яття світових лідерів.

«Президент відвідує економічний форум у Давосі. Туди ж прибуває прем'єр-міністр України. Де і яка країна демонструє, що одночасно на один і той же захід, відправляються президент і прем'єр-міністр? – Жодна! Напрошується висновок, що прем'єр-міністр України тікає з країни, щоб не займатися своєю роботою. Я переконаний, що далі такі експерименти непотрібні країні!», - пояснює свою позицію Литвин.

Ще одним прикладом,який на його думку підтверджує неспроможність очільника уряду тверезо аналізувати та вирішувати нагальні питання України є гра у «об’єднання-роз’єднання міністерств».

«Об'єднали Міністерства. Минуло небагато часу кажуть: ʺМи їх об'єднали через те, що в нас був кадровий голод, а зараз їх треба роз'єднатиʺ. Постає закономірне питання - ви що вже вирішили проблему кадрового глоду? А хто буде відповідати за об'єднання міністерств, вивіски, бланки, реквізити? Тільки на цьому Україна втрачає колосальні кошти», - наголошує політик.