Владу викрили в дискредитації здобутків Майдану
18.02.2020 12:19

Не покарані відверті злочини вилилися в повторення російської пропаганди на території України. Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політичний експерт, директор Школи відповідальної політики Андрій Юсов.

Коментуючи оприлюднення матеріалів, що начебто половина списку «Небесної сотні» це фейк, наш співрозмовник зазначає наступне: «Дії влади останнім часом дають багато підстав для дискредитації здобутків Майдану, і “Небесної сотні” зокрема».

«Сам факт вільного себе почування в Україні і Портнова, і Лукаш, і інших подібних персонажів, активна діяльність Шарія, абсолютно не покарані їхні відверті злочини, спонукає до подібного роду ворожої пропаганди в Україні», - додає наш співрозмовник.

«Подібні звинуваченні не є нові, це абсолютно повторення російської пропаганди, просто раніше вона була виключно на території РФ і емігрантських кіл колишньої української влади, а сьогодні все це вилилось вже на територію України. На жаль, влада робить вигляд, що нічого не відбувається», - резюмував Андрій Юсов.