Яхно: Певні очікування суспільства після Майдану не виправдались
18.02.2020 12:55

Таку думку напередодні Дня пам'яті Героїв Майдану в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України - From-UA висловила українська журналістка, політичний технолог, кандидат політичних наук Олеся Яхно.

На питання щодо того, що має винести українське суспільство з подій на Майдані вона зазначила, що, в першу чергу, влада повинна усвідомити власну відповідальність.

«А що має винести українське суспільство? Це мають винести українські політики. В першу чергу вони повинні винести уроки відповідальності за те, що за будь-яке рішення, яке приймається, треба розуміти, яка може бути відповідальність, тому що, мені здається, Майдан про це. А суспільство відреагувало так, як відреагувало», - зазначила політолог.

Також Яхно наголосила, що очікування певної частини суспільства так і не виправдались, але, переконана вона, люди й досі готові відстоювати свої права.

«Очікування якоїсь частини не виправдались, але якщо запитати, вийшли б вони на Майдан, я впевнена, що вони сказали б, що вийшли б. Тому це для політиків, які в першу чергу повинні зрозуміти, що будь-яка влада — це відповідальність в першу чергу, на мій погляд, так повинно бути», - резюмувала політтехнолог.