Скалецька 14 днів буде ізольована від суспільства
21.02.2020 09:47

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька заявила, що приєднається до евакуйованих людей в обсервації і пробуде з ними 14 днів.

Про це передає УНІАН.

"Я прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними я проведу наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах", - сказала вона.

За словами міністра, вона сподівається, що її присутність заспокоїть як тих, хто проживає в Нових Санжарах, так решту країни.

"Те, що відбувалося сьогодні, та паніка і несприйняття, негатив та агресія дуже мене вразили. Ще більше вони вразили людей, евакуйованих з Китаю. Тому прошу вас висловити їм слова підтримки і подяки за те, що вони погодились провести в ізоляції два тижні задля безпеки нас усіх. Сподіваюсь, що моя персональна поведінка сприятиме втихомиренню ситуації та примиренню", - зазначила голова МОЗ.

Скалецька також подякувала екіпажу літака, медикам і всій команді супроводу, "які добровільно озвались здійснити евакуацію та провести наступні 14 днів разом з усіма в ізоляції".

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.