Нардеп від "Слуги народу": Люди, які раніше прийшли до влади на крові, не зупиняться ні перед чим
24.02.2020 10:37
Події у Нових Санжарах - це чергова спроба політичних опонентів розхитати ситуацію для того, щоб дестабілізувати взагалі країну. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту «Новини України – From-UA» заявив народний депутат України, член фракції партії «Слуга народу», адвокат Олександр Качура.

«Коли народні депутати з фракції “Європейської солідарності” пишуть пости в Фейсбуці, що у Львівську область начебто направляють людей для того, щоб боротися з патріотами, які не проголосували за партію “Слуга народу”, це взагалі не вдається ні в яке розуміння, мені здається, що ми в різних реальностях живемо», навів приклад політик.

Відповідаючи на питання, що, на його думку, відбулося, Олександр Качура відповів: «Відбулася організована провокація. Вже на сьогоднішній день встановлено, що багато людей були привезені з Києва, це не були місцеві жителі. Це ті ж люди, які виходили на організовані акції під час протесту про відкриття ринку землі. Ті люди, які були присутні як пікетувальники під Адміністрацією президента, коли блокувався законопроект про фіскалізацію фізичних осіб і підприємців, як вони її називають. Це професійні революціонери і провокатори».

Нардеп висловив своє обурення тим фактом, що так звані протестувальники намагалися заблокувати прибуття наших українських громадян. «В трьох 18-річних дівчат вони кидали каміння, у 8-річного хлопця з Маріуполя… Про кого ми говоримо? Це взагалі не піддається розумінню людяності, тому що в жодній європейській країні такого не було».

Олександр Качура додав, що у всіх країнах своїх громадян зустрічали і пропонували допомогу, вони всі висловлювали своє занепокоєння, хвилювалися за те, що їхні громадяни, співвітчизники пережили. І тільки в Україні організували таку провокацію, тому що люди, які раніше прийшли на крові до влади, вони не зупиняться ні перед чим. «Вони будуть робити все для того, щоб зберегти свої політичні рейтинги, щоб розхитати ситуацію в країні", резюмував політик.