Сьогодні Рада призначить трьох нових міністрів
30.03.2020 07:26
Верховна Рада на понеділковому засіданні призначатиме нових членів Уряду.

Про це повідомив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, повідомляє Укрінформ.

"Щодо кадрових питань, я очікую, що будуть ухвалені деякі рішення. Ми чекаємо від наших колег документи. Будуть відбуватися зміни в уряді. Якщо все буде добре, обиратимуть деяких міністрів", - сказав Разумков.

Він підтвердив, що міністром охорони здоров'я буде Максимом Степанов, енергетики та вугільної промисловості - Ольга Буславець, фінансів - Сергій Марченко.

"Я впевнений, ви уже бачили ці кандидатури", - прокоментував Разумков.

Що стосується закону про ринку землі та закону про банки, Разумков відзначив, що наразі відбуваються дискусії з цього питання.

"Якщо ми говоримо про це пленарне засідання, поки що таке рішення не було прийнято. Ми дискутуємо з колегами", - додав Разумков.

Як раніше повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, 30 березня може відбутися одразу два позачергових засідання Верховної Ради.

На другому позачерговому засіданні ВР, за його словами, можуть розглянути законопроєкт щодо неповернення націоналізованих банків колишнім власникам, земельний законопроєкт, а також проєкт задля того, щоб Укрпошта в умовах карантину могла "нормально нараховувати пенсії та видавати їх".