Кушнірук розтлумачив, хто сьогодні насправді став загрозою для України
30.03.2020 13:30

Зараз потрібно думати, що робити з тими заробітчанами, що повернулися, аби уникнути катастрофи. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів економічний експерт Борис Кушнірук.

Коментуючи ситуацію з поверненням заробітчан, наш співрозмовник зазначив, що для України це є проблемою, безперечно.

«По-перше, ці люди без роботи. По-друге, якщо раніше вони привозили гроші, і це були додаткові гроші в українську економіку, то зараз їх немає. Навпаки, ці люди стають безробітними і вони самі потребують підтримки», - додав економіст.

Тому, на думку нашого співрозмовника, безперечно, проблема є, причому тут треба усвідомити, що це ситуація, яка пов'язана саме з цією істерією, яка є в світі щодо коронавірусу.

Експерт вважає, що вона є перебільшеною загрозою і все, що пов'язане з цим. Тому, виходячи з цього, зараз і справді потрібно думати, що робити з цими заробітчанами, тому що їм немає що запропонувати, тут роботи немає.

«Я навіть не кажу зараз, що в зв'язку з карантином роботи немає, але і після того, як карантин закінчиться, роботи немає. Тут навіть купа бізнесу не зможе почати діяльність навіть з тими робітниками, які були, тому що у них не буде оборотних коштів, у них не буде можливості розпочати», - резюмував наш співрозмовник економічний експерт .