Слуга народу хоче провести спецоперацію на Донбасі
08.04.2020 09:16

Депутат Потурєв каже, що влада здатна провести гуманітарну операція для порятунку людей з окупованих територій

Микита Потураєв, народний депутат з фракції «Слуга народу», один з радників президентської команди з політичних питань не виключає проведення спецоперації на окупованому Донбасі.

Про це Потураєв сказав в інтерв’ю «Главкому».

На думку політика, президент Володимир Зеленський здатний за потреби віддати наказ про наступ на Донбасі. «Я бачу, що його рішучість стала ще більшою. Він, безперечно, загартувався. Адже це велике випробування для будь-якої людини. Він менше року, як президент, але йому випали такі випробування, які випадають не багатьом лідерам держав», - говорить Потураєв.

Нардеп відзначив, що під час останнього спілкування з Зеленським (на зустрічі 2 лютого – «Главком») він побачив в ньому «значно більше сталі». «І це насправді дуже втішає. Я не хотів би, щоб потім знову на окупованих територіях чи в Росії ЗМІ спекулювали моїми словами, але я переконаний, що якщо буде потреба в проведенні якоїсь гуманітарної операції для порятунку людей на окупованих територіях, то ми таку операцію зможемо провести», - запевнив Потураєв.

Нагадаємо, нинішній заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв свого часу працював на керівних посадах у медіахолдингу «Стар Лайт Медіа», що належить Віктору Пінчуку. Був першим заступником голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Наразі він один з радників президентської команди з політичних питань і один з ідеологів групи, яка виробляє для влади стратегічні комунікації.