Чорновол звинуватила Венедиктову і Бабікова у помсті за Януковича
10.04.2020 15:20

Мафія повернулася до влади і зараз бере реванш. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповіла українська журналістка і громадський діяч, народний депутат України VIII скликання Тетяна Чорновол.

Коментуючи останні обшуки ДБР, та звинувачення щодо Майдану, наша співрозмовниця зазначає наступне: «Класичний сюжет — мене зараз хочуть посадити за Майдан».

«Сюжет досить класичний, в принципі, не так багато сюжетів в цьому світі. Маленька дівчинка, яка повстала проти мафії в особі Януковича, якимось дивом перемогла, вижила, потім ще й конфіскувала гроші у мафії, але мафія повернулася до влади і зараз з нею розправляється під щасливе улюлюкання народу», - додає екс-нардеп.

За словами нашої співрозмовниці, у неї такі серйозні статі, що взагалі тут чисто видно помсту. Тому вона вважає себе у цій ситуації не жертвою, я реально переможцем.

«Зрозуміло, що зараз реванш, і я буду відповідати за Майдан», - зауважує Тетяна Чороновол.

Щодо відношень з Венедиктовою, то за словами екс-нардепа, ця історія саме її робота.

«Венедиктова це і робила. Це її дії і Бабікова, вони вдвох робили. Причому до мене ця інформація поступала заздалегідь, і мені чітко говорили, що це роблять Венедиктова і Бабіков вдвох», - підкреслила журналістка.

Наша співрозмовниця запевнила, що у неї є якийсь адвокат, але, в принципі, вона не баче в цьому важливої ролі.

«Ситуація зрозуміла — це політична розправа. І щоб ви розуміли: влада може робити рівно стільки, скільки їй дозволяє народ. Те, що зараз відбувається, це ж не одна влада. Народ їй дозволяє, от це в результаті і відбувається. Мені завжди подобалася фраза гладіаторів «Ave Caesar! Morituri te salutant!» . Я її перефразую: аve, український народ — слава тобі, український народ, ті, хто йде на смерть вітають тебе», - резюмувала наша співрозмовниця Тетяна Чорновол.