Блогерів і журналістів попередили про можливу «чистку»
16.06.2020 12:17

Влада явно все продумувала: зібрала дійсно послідовно опозиційних журналістів в одному місці, а потім витіснила їх. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів журналіст, засновник " спілки блогерів України» Руслан Коцаба.

Коментуючи напади на журналістів під судом у справі Стерненка і розподіл владою ЗМІ на правильних і неправильних, наш співрозмовник зазначає наступне: «Для будь-якої влади, чи попередньої, чи нинішньої, обов'язково треба, щоб протест виглядав неадекватно, тобто щоб справжні опозиційні ЗМІ не допускати».

За словами журналіста, це стандартна схема, і вчора це було продемонстровано, тому що ті ЗМІ які дійсно послідовно опозиційні, їх не допустили. Влада явно продумувала: зібрала їх в одному місці, а потім витіснила цих журналістів.

«Це ж не просто так, це була така спецоперація підготовлена. І зараз навіть ті блогери, які або виконували завдання влади, тобто займалися медіа-рейтингом, тобто некритичні, і які безбашено критичні, вони вчора теж побачили цей розподіл, і сподіваємось на їхню адекватність. Вони розуміють, що після того, як розтопчуть справжні опозиційні ЗМІ, наступні будуть вони», - резюмував наш співрозмовник засновник " спілки блогерів України» Руслан Коцаба.