«Діти «низької якості»» дискредитували політичну силу в Україні
25.06.2020 14:37

Політик замість того, щоб думати, як збільшити добробут населення, починає навішувати якісь кліше, дуже дивні, вони позаминулого сторіччя. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповіла директор Інституту практичної політики Богдана Бабич.

Наша співрозмовниця була шокована заявою нардепа про дітей «низької якості».

За словами Богдані бабич, це мислення дуже відсталого політика, тому вона б порадила політикам зайнятися безпосередньо своєю роботою.

«Якщо вони не здатні забезпечити добробут і не мають ідей, вони виходять з такими заявами, які дискредитують політичну силу, яку вони представляють, і показують безпорадність такого політика, тому що завжди йде пошук винних проблем, звинувачень, але такі політики, як правило, не мають ідей, як це змінити. Вони просто навішують штампи», - зауважує директор Інституту практичної політики.

Наша співрозмовниця звертає увагу на те, що таке можуть сказати люди недалекоглядні і малоосвічені. Питання бідності — це питання №1, і воно має вирішуватися.

«Я б хотіла, щоб пані Третьякова замислилась на цим і подала свої ідеї, як вона пропонує подолати бідність, чи є у неї стратегічний план по розвитку країни. Я думаю, що це було б набагато цікавіше. А якщо лунають такі заяви, це говорить про те, що політик не то що непрофесійний, а це людина, яка займає не своє місце», - резюмувала наша співрозмовниця Богдана Бабич.