Стало відомо, за рахунок чого тримається рейтинг «Слуги народу»
14.07.2020 13:37

Кандидат політичних наук Ростислав Балабан переконаний, що заява пана Микити Потураєва про те, що з Олексія Гончаренка міг би вийти непоганий прем'єр - це інформаційна провокація.

Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

За словами експерта, мета до кінця може бути незрозумілою, це обговорення, яке ні до чого не призведе.

Щодо того, що все частіше порівнюють політику “Слуги народу” і самого Зеленського з політикою Петра Порошенка колишнього БПП, то на думку нашого співрозмовника, використовувати голоси можливо при певному збігу обставин, і це, в принципі, нормальна парламентська практика, але формального злиття точно не буде, тому що це одразу понизить рейтинг “Слуг народу”, зведе до нуля.

«Скоріш за все, рейтинг “Слуги народу” є, поки підтримується антирейтинг Порошенка і т.д. Але зараз через недолугу політику і недолугу регіональну політику “Європейська солідарність” по Києву чи-то не 1 місце займає, а ще зовсім недавно “зелений” Київ у всіх мажоритарних округах проголосував за депутатів “Слуг народу”, а зараз “ЄС” в лідерах по Києву. Тому така картина», - резюмував наостанок наш співрозмовник кандидат політичних наук Ростислав Балабан.