Важливо! На Донбасі загинув розвідник
13.08.2020 10:42

На Донбасі загинув розвідник — оперативно-тактичне угруповання «Північ» сьогодні повідомило про загибель військовослужбовця окремого розвідувального батальйону зі складу Об'єднаних сил під час виконання бойового завдання, передає Ракурс.

ОТУ «Північ» про сумну звістку інформувало у Фейсбук. Бійці ОТУ «Північ» відповідають за лінію зіткнення у Луганській області та на Світлодарській дузі на Донеччині.

"Із сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання внаслідок необережного поводження зі зброєю, отримавши вогнепальне кульове поранення несумісне з життям помер військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об'єднаних сил", — йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що обставини та причини смерті з’ясовуються представниками Нацполіції та Військової служби правопорядку у ЗСУ.

"Командування Об'єднаних сил висловлює співчуття рідним і близьким померлого захисника України", — додали в ОТУ «Північ».

Водночас, зауважимо, що у сьогоднішньому ранковому зведенні штабу операції Об'єднаних сил, про загибель захисника України не вказувалося.

"Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає. Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами", — зазначили в прес-центрі штабу ООС 13 серпня.