Суд визнав законним звільнення чоловіка Амосової, який з тітушками штурмував медуніверситет
18.09.2020 12:58

Шевченківський суд столиці відмовився поновлювати на роботі Володимира Мішалова, чоловіка екс-ректорки Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Про це йдеться в рішенні суду від від 15 вересня по справі 761/6888/19.

Позов Мішалова Володимира Григоровича до Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця про визнання звільнення незаконним, скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу, - залишити без задоволення, – говориться у рішенні Шевченківського районного суду м. Києва.

Адвокат Роман Титикало вважає таке рішення суду справедливим та законним, адже звільнення пана Мішалова відбувалося з дотриманням чинного законодавства України.

Нагадаємо, пару років тому після звільнення за порушенням умов контракту подружжя Амосова-Мішалова намагалося штурмом взяти ректорат Університету.

Ще деякий час після звільнення Катерини Амосової її чоловік Володимир Мішалов, який зі слів співробітників Університету був де-факто ректором, намагався наповнити сімейний бюджет за рахунок корупційних схем.

Про мільйонні заробітки на студентах чоловіка Амосової не раз писали у пресі та безпосередньо професори Університету на своїх сторінках у соціальних мережах. Так, завідувачка однієї із кафедр НМУ Валентина Терещенко розповідала про корупційні схеми призначення паном Мішаловим на керівні посади.

Володимир Мішалов зайняв місце ректора де-факто замість Катерини Амосової після невдалої спроби захопити Національний Інститут раку у 2015.