Степанов запевнив, що його участь у виборах не вплине на роботу в МОЗ
22.09.2020 08:56

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов в ефірі програми “Свобода слова” запевнив, що його участь у місцевих виборах не вплине на його роботу в міністерстві, повідомляє УНН.

“Я приїхав на ефір з Міністерства охорони здоров’я і о 8 ранку я буду у Міністерстві охорони здоров’я. Ніяким чином моє очолення списку в Одеську обласну раду не вплине на мою роботу в Міністерстві охорони здоров’я”, — запевнив він.

Ведучий уточнив, чи означає це, що він не збирається іти працювати в облраду.

“Ну, по-перше, депутат облради не є тією посадовою особою, це ж не порівняно з депутатом Верховної Ради, який не може працювати на іншій посаді, як мінімум. Давайте ми спочатку оберемо, вибори пройдуть, а потім будемо дивитись. Я поки працюю міністром охорони здоров’я. Я не збираюсь, як багато хто хотів би, мабуть, щоб я одразу пішов з цієї посади, але не всі мрії збуваються”, — резюмував міністр.

Як повідомляв УНН, голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко розповів, як партія обирала кандидатів на місцеві вибори.

Нагадаємо, раніше, під час з’їзду партії “Слуга народу” 31 серпня, було представлено кандидатів на посади голів міст обласного значення на місцевих виборах 25 жовтня. Виборчий процес місцевих виборів стартував 5 вересня 2020 року.