17.07.2006 13:40
В понедельник, 17 июля, в адрес редакции From-UA поступило заявление от пресс-службы Партии регионов, в котором осуждаются непродуманные и чересчур эмоциональные высказывания руководителя пресс-службы блока «Наша Украина» Т.Мокриди. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Неврівноважений тон і арогантність, з якою керівник прес-служби блоку "Наша Україна" Т.Мокріді дозволяє собі висловлювати свої приватні оціночні судження стосовно учасників переговорного процесу свідчить про перевищення нею її власної ролі в процесах, що відбуваються.

Непродумані надто емоційні висловлювання Т.Мокріді завдають шкоди пошуку консенсусу і взаєморозуміння між політичними силами, що представляють різні групи нашого суспільства. А це означає, що войовничий непрофесіоналізм стає на заваді досягненню громадянського миру та злагоди, якого так бажають прихильники конструктивного діалогу як в антикризовій коаліції, так і в середовищі пропрезидентської політичної сили.

Тон заяви, яким керівник прес-служби "Нашої України" прокоментувала сьогодні позицію голови Політради Партії регіонів Миколи Азарова – чергове підтвердження непрофесійності цієї журналістки, яка замість безстороннього інформування бере на себе невластиві функції демонструвати власну позицію і приватне ставлення до переговорів, для участі в яких вона справді не уповноважена».