Ні дня без владного корита. Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак балотується у Раду по 124 виборчому округу Львівщини
11.07.2019 12:31

Доживаючи останніх днів в уряді Гройсмана, Остап Семерак зареєстрував свою кандидатуру та сподівається на підтримку електорату шахтарського регіону у 124 виборчому окрузі на Львівщині.

Хоча бути дотичним до грошей Кіотського протоколу, напевно цього уже би мало йому вистачити на все життя....

Чим же він запам’ятався на посаді міністра?

Не зважаючи на гостру проблему із побутовими відходами в Україні, пан Семерак обмежився лише «розумінням» гостроти цього проблемного питання, яке в окремих регіонах нашої неньки створює передумови екологічних катастроф місцевого рівня. Чого варта лише трагедія із загиблими у Грибовичах, що на Львівщині. З того часу проблема не вирішена взагалі.

В Україні є 6,5 тис офіційних сміттєзвалищ і Мінекології мало б займатися цією реальною проблемою, яка може спричинити біду у кожному регіоні держави. Не зробивши нічого, вельмишановний пан міністр Семерак, відчуваючи останні судоми цього уряду, вирішив кинути всі сили на передвиборчу гонку. Напевно так само ефективно він збирається «працювати» і в парламенті.

Хоча ні, про себе він точно не забув. Адже за час роботи в уряді, пан Семерак спільно з дружиною лікарем розжився помешканням в столиці на 350 квадратних метрів вартістю майже у 5 мільйонів гривень з машиномісцем. Також родина Семераків придбала Volkswagen – Touareg вартістю 993,5 тисячі гривень та Toyota - Camry у 265,5 тисячі гривень.

Як видно, чоловік не бідний і грошей на свій «піар» не шкодує. Адже бігборди із його зоображенням розміщені чи не на кожному повороті 124 шахтарського округу Львівщини.

Всі засоби кинуті, аби знову бути біля корита…