Назвав російським агентом: Журналіст Бутусов та екс-нардеп Мураєв ледь не побилися в прямому ефірі ФОТО
02.04.2021 10:16

Між журналістом Юрієм Бутусовим і колишнім народним депутатом, лідером партії "Наші" Євгеном Мураєвим у прямому ефірі виникла суперечка, яка мало переросла у бійку.

Про це повідомляє Depo.ua.

Інцидент стався 1 квітня ввечері під час програми "Народ проти з Наташею Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

Все почалося з того, що Бутусов назвав Мураєва російським агентом, який російською мовою "говорить ганебні речі". Діалог між чоловіками був приблизно таким:

Бутусов: "Наскільки слабка держава, можна побачити й у цій студії. От пан Мураєв – просто російський агент. Дуже прикро, що зараз тут є людина, яка закидає нам тези, що нічого не було на Майдані, на війні. Що в нас тут хтось сам щось спровокував".

Мураєв: "Ви говорите маячню".

Бутусов: "Російська агентура працює, і ви тут наявний приклад цьому".

Мураєв: "А ви ізраїльська агентура?"

Бутусов: "Образливо чути ваші слова після десятків загиблих на Майдані і 10 тисяч вбитих на Донбасі. Ви посоромилися хоча б. Ви не російський громадянин, ви маєте поводитися як український політик".

Мураєв: "Чого мені має бути соромно? Я український політик. А ви будете відповідати за те, що наробили за 6 років".

Після цієї фрази Бутусов піднявся зі свого крісла і пішов до політика, який стояв за трибуною. Колишній народний депутат відійшов від опонента, а журналіст взявся за рукав Мураєва. Нардеп Сергій Шахов намагався заспокоїти їх. Далі вони вийшли зі студії – ймовірно, для приватної розмови. А за якийсь час повернулися в ефір.

Бутусов Мураєв конфлікт у прямому ефірі

Бутусов та Мураєв ледь не побилися

Бутусов та Мураєв ледь не побилися на телебаченні

Бутусов та Мураєв ледь не побилися у прямому ефірі

Нагадаємо, 15 лютого народна депутатка від "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко покинула ефір програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV через образливі сексистські висловлювання спікера української делегації в Тристоронній групі Олексія Арестовича. Він заявив, що депутатки із "Європейської Солідарності" у своїй поведінці "скотилися до рівня жіночої общаги".