Жах! На стадіоні школярі з вчителем знайшли ногу живої людини ВІДЕО
18.09.2020 10:56

У місті Новий Буг Миколаївської області. Дев'ятикласники наткнулися на відрізану ногу, коли грали у пляжний волейбол на центральному стадіоні під час уроку фізкультури. Діти й учитель досі не відійшли від шоку і говорити на цю тему відмовляються.

Повідомляє ТСН.

"Діти, коли грали, одразу зачепили, і її стало видно в піску, ось в цьому районі була зарита нога", — розповів директор стадіону, Віктор Белінський.

Після приїзду на місце події поліція спершу почала шукати тіло. Втім, після огляду експерта, який відмітив рівність зрізу, перемикнулися на іншу версію — ногу ампутували у медзакладі. Тобто її власник цілком живий.

У самій місцевій лікарні запевняють, що востаннє таку ампутацію робили тут ще в середині літа. До того ж кажуть, що всі біологічні відходи віддають на утилізацію сторонній фірмі.

Проте жителі Нового Бугу стверджують, що зазвичай ампутовані кінцівки лікарня віддає родичам. У місті припускають, що хтось із родичів, отримавши ампутовану кінцівку, закопав її поруч з лікарнею. А на стадіон, який поруч, ногу нібито затягли безпритульні собаки.

Лікарні мають самі утилізовувати біологічні відходи, а не віддавати їх родичам, пояснюють в Управлінні охорони здоров'я. Проте на практиці часто буває інакше.