Роботу атестаційних комісій Нацполіції зупине суд?
17.12.2015 19:27

14 грудня до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Київської міської організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України до Головного управління Національної поліції у м.Києві. Про це Новости Украины - From-UA повідомили в прес-службі суду.

"Профспілка просить суд визнати протиправним та скасувати наказ ГУ Національної поліції у м.Києві від 01.12.2015 №7 «Про створення атестаційних комісій Головного управління Національної поліції у м.Києві» з додатками", - йдеться в повідомлені.

На разі, відповідно до ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України, вирішується питання про відкриття адміністративного провадження у справі.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання Новости Украины - From-UA повідомляло про те, що в неділю, 13 грудня, біля будівлі МВС у Києві пройшла акція за участю правоохоронців, які не пройшли тести та переатестацію до нової поліції.

В ЗМІ також повідомляється, що члени атестаційних комісій начебто змушують правоохоронців ставати на коліна і просити пробачення у Небесної сотні.

Наприклад, член атестаційної комісії №4 Сергій Хаджинов не приховує свого ставлення до правоохоронців, "беручи замовлення на відстріл ментів".

Ну что, продажные мусора Киева и области:- те, которые ездят на дорогих тачках-клонах и живут в крутых домах при официа...

Опубліковано Sergei Hadzhynov 6 грудня 2015 р.