Кокотюха: Чинна влада сьогодні - мародери
24.03.2020 09:07

Письменник Андрій Кокотюха переконаний, що ситуація з коронавірусом є прикриттям для влади, аби підписати капітуляційні угоди з Росією.

Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Гооврячи про сьогоднішню поведінку людей під час карантину Кокотюха розповів, що на відміну від Північної Кореї, одностайності серед українців немає.

«Люді, як правило, діляться на якісь групи і категорії. Сьогодні це новий досвід. І я належу до тих людей, які не панікують, а намагаються раціонально мислити. Я чітко розумію, що далі буде не дуже добре. Але якщо є така категорія людей, то я належу до тих, хто готовий терпіти негоди, злидні, будь що, двірником йти працювати за пайок продуктовий, але за однією умовою — що при цьому не відбудеться здача національних інтересів України», - наголосив письменник.

Кокотюха також зазначив, що належить до тих, хто не безпідставно розуміє, що нинішня ситуація з коронавірусом може бути і «вже є прикриттям для Зеленського, Єрмака і інших Сивох, щоб підписати капітуляційні угоди з Росією».

«Зокрема зараз готується скасування мовного закону, мовних квот під приводом того, що треба боротися з коронавірусом, от під шумок, під завісу димову. А належу до тих, хто чітко розуміє, що в будь-якій ситуації стихійного лиха, яку ми зараз переживаємо, бо епідемія належить до стихійних лих, завжди є мародери. І от чинна влада на чолі з Зеленським сьогодні мародери. От за це я переживаю, а не за те, що Україна не вийде з коронавірусу з честю і гідністю», - пояснив він свою позицію.